OM KIM BALTZER

Kim Baltzer er en dansk billedkunstner med flere censurerede udstillinger bag sig. Han er bosat i Randers, men tilbringer en stor del af sin tid i atelieret ved Vesterhavet. Han har således malet motivet til Lønstrup Plakaten 2013.

Tilknytningen til vestkysten skinner klart igennem i hans billedunivers, der på realplan ofte afbilleder naturens kræfter og de forandringsprocesser, der kontinuerligt tager form generelt. Kim Baltzers symbolverden kan måske bedst forstås med udgangspunkt i centrale eksistentialistiske begreber som angst, frihed, ansvar, valg og den menneskelige bevidsthed om både eksistens og død samt den kant, der venter “derude” et sted.

Kim Baltzer har bl.a. udstillet på Miljøstyrelsen, København, “Skråningen”, Aalborg Universitet og “Sct. Kjelds Gård”, der er en fælles kunstforening for Familiestyrelsen, Arbejdsskadestyrelsen og Danmarks Statistik. Desuden har han haft særudstillinger på flere gallerier. F.eks. på “Galleri Solvognen”, Odense og “Galleri Art Corner”, Randers.

Yderligere kan nævnes deltagelse på Påskeudstillingen på Fussingø Slot samt en portrætudsendelse på TV.

Privat lever Kim sammen med Lise, der driver House of Mindfulness – se www.houseofmindfulness.dk